logo
Ouro Rullgardiner
Betalning
Behöver du hjälp? Frågor? Ring +46844682028
Tillgänglig under arbetsdagar från 10:00 till 18:00
✔ Tre års garanti ✔ Leverans inom 9 arbetsdagar ✔ Bästa produkten till lägsta priset ✔ Kundservice av högsta kvalitet
Ouro Rullgardiner » Över Ouro » Sekretesspolicy

Sekretesspolicy

Personuppgifter och sekretess

Vissa personuppgifter och handlingar på www.ourorullgardiner.se kommer lagras och hanteras av Ouro Rullgardiner i enighet med personuppgiftslagen. Dessa uppgifter kräver Ouro Rullgardiner för att kunna fullgöra sin del av det avtal som ingås med kunden.



Personuppgiftsansvarig:

Gordijnen B.V.
Cornelis Zillesenlaan 90
1086 ZK Amsterdam
The Netherlands


Kunduppgifter som lagras: 


-Namn

-Adress 

-E-postadress 

-Telefonnummer

-Ev. personnummer 



Uppgifterna kan även komma att lämnas ut till en tredje part för att kunna fullgöra avtalet då: 
- Vår avtalspartner inom betalningstjänster kräver vissa uppgifter för att kunna genomföra din betalning
- Vår transportpartner kräver vissa uppgifter för att kunna leverera din beställning

Registerutdrag


Alla kunder som ingått ett avtal med Ouro Rullgardiner som privatperson kan en gång per år begära att få ett kostnadsfritt registerutdrag på den information vi har sparade om kunden. För att få detta ska du skicka in en undertecknad begäran till adressen ovan under ”Personuppgiftsansvarig”. Om vi skulle ha information sparad om dig som är felaktig, ofullständiga eller missvisande ändrar och uppdaterar vi dessa.

Radering av kunduppgifter


Kunder kan skicka in en skriftlig och undertecknad begäran att få sin information som är lagrad hos Ouro Rullgardiner, raderad. Vi kan dock inte radera sådan information som enligt lag krävs att vi har lagrad i redovisnings- och bokföringssyften.

Varför välja Ouros rullgardiner?

Bloc
1. Mycket för pengarna
Alla Ouros rullgardiner är, i genomsnitt, 50% mer prisvärda än jämförbara produkter från originaltillverkaren.
 
2. Högkvalitativa delar
Varje rullgardin är tillverkad av komponenter av bästa kvalitet och är därför i extremt bra skick. Detta märks på garantivillkoren för våra produkter.

3. Tre års garanti!
Varje rullgardin levereras med tre års garanti, som visar att vi tror på våra produkter och kvaliteten på våra komponenter.
 
4. Väldigt enkel att montera
Ouros Bloc-rullgardiner passar perfekt i de fönster för vilka de designades. Som en följd av detta är installationen enkel och inga specialverktyg krävs. Bloc tillhandahåller inget universalsystem, men en specialanpassad produkt som du kan installera på några minuter.
 
 5. Fantastiska färger, de senaste trenderna
Du kan välja bland ett brett urval av färger, inklusive mörkläggande och genomskinlig. Vi håller kontinuerlig koll på de senaste trenderna så att du alltid hittar just den rätta färgen för din interiör.
 
6. Bra kundservice
Det är extremt viktigt för oss att du är nöjd med dina Bloc-rullgardiner och din shoppingupplevelse. Vi hjälper mer än gärna till med att besvara de frågor du kan tänkas ha före eller efter din beställning.
 
7. Snabb leverans
Du kommer att få din specialanpassade Bloc-rullgardin inom 9-11 arbetsdagar.
 
8. Bloc tar ansvar för miljön
Ouros rullgardiner är 100% återvinningsbara. Komponenterna kommer från närliggande leverantörer, inte från andra sidan jordklotet. På så sätt reduceras miljöpåverkan så långt det är möjligt.

 


SHOP_REVIEWS

Kontaktinformation

Ouro Rullgardiner
Fridtjof Nansens Plads 5
København Ø DK2100
Danmark
Observera att detta inte ärr en retouradress eller ett showroom.




kundservice@ourorullgardiner.se
+46844682028

NL8207.23.435.B.01
NL34337629