Ouro Rullgardiner » Om Ouro » Returnera

Returnera

Så returnerar du din Takfönstergardiner

Om du inte är nöjd med produkten och rullgardinen inte är tillverkad enligt måtten du angett kan produkten returneras inom 14 dagar. I det här fallet kommer du att få stå för returkostnaden men vi tillhandahåller en retursedel. Returnera ingenting om du inte meddelat oss detta i förväg utan kontakta alltid vår kundservice: Följ alltid de här stegen:

 

  1. Kontakta kundservice gällande din retur
  2. Om din beställning kan returneras tillhandahåller kundservice en retursedel åt dig.
  3. Följ instruktionerna på retursedeln för att returnera rullgardinen.
  4. Vi kommer att göra en återbetalning på den returnerade rullgardinen med avdrag för kostnaden för retursedeln.

 

Ångerrätt och returer

Ångerrätt

Du har som privatkund 14 dagars ångerrätt från den dag då du mottar dina varor.

Observera dock, att ångerrätten ej gäller specialtillverkade produkter. Därmed gäller ångerrätten inte, när du hos Ouro Rullgardiner beställer produkter som tillverkas efter dina specifika mått.

Ångerrätten ger dig rätt till att undersöka varorna på ett sätt som inte skadar produkten och gör den olämplig för vidare försäljning. Du får undersöka varan i samma utsträckning som anses rimligt att göra i en fysisk butik.

Om du önskar att använda dig av din ångerrätt ska du meddela oss inom 14 dagar efter att du mottagit din beställning. Du kan välja att använda denna standardblankett vid ångrat köp eller bara meddela oss via e-mail. Efter du har meddelat oss att du vill ångra köpet, ska du inom 14 dagar skicka produkten i retur.

(lag 2005:59, Lagen om distanshandel och avtal utanför affärslokal.)

Retur

Du ska fylla i en retursedel och bifoga denna när du skickar returen. Du kan antingen använda denna standardblankett vid ångrat köp eller den retursedel som Ouro Rullgardiner erbjuder på sin hemsida.

Du står som kund själv för att betala returfrakten på samma sätt som du ansvarar för att produkten kommer fram till Ouro Rullgardiner i bra skick. Du måste därför emballera produkten på ett sätt som säkerställer att produkten inte skadas i transporten. Vi rekommenderar att du skickar varan i sitt originalemballage.

Ouro Rullgardiner rekommenderar att du returnerar dina varor med UPS. När du returnerar produkter till Ouro Rullgardiner med UPS som kommer du få ersättning om returkostnaden överstiger 89 SEK. Således är alltid returfraktkostnaden med UPS 89 SEK.

Om du väljer att returnera dina produkter med ett annat fraktbolag än UPS så betalar kunden hela fraktkostnaden själv utan möjlighet för ersättning.

Om du vill returnera dina produkter med UPS kan du beställa en returlabel på UPS hemsida: www.ups.se. Efter att du beställt returlabeln ska du ringa till UPS och planera en upphämtning av paketet. Om returfraktkostnaden överstiger 89 SEK ska du behålla kvittot och maila det till kundservice@ourorullgardiner.se. Om fraktbeloppet överstiger 89 SEK kommer det överstigande beloppet (t.ex. 129 SEK - 89 SEK = 40 SEK) att återbetalas till dig.

Returadress:

Bloc Blinds
Tobermore Road
Draperstown BT45 7AG
Northern Ireland

Värdesminskningsavdrag

Om varorna du returnerar är i försämrat skick som gör de osäljbara kan Ouro Rullgardiner göra avdrag eller vägra att återbetala, beroende på skadans omfång, som avgörs i varje fall.

Återbetalning

Vi kommer att återbetala det belopp du betalt för varorna utan onödig försening efter att vi har mottagit och behandlat din retur, dock senast efter 14 dagar från det att du har meddelat att du vill göra ångerrätten gällande, förutsatt att vi har mottagit produkten eller bevis att produkten har skickats till oss.

Om du endast returnerar delar av din order kommer endast den produktens kostnad att återbetalas till dig. Om du däremot returnerar en hel order återbetalas du för produkternas värde och kostnaden standardfrakten ut till dig. Avgifter för t.ex. fakturabetalning återbetalas inte.

Återbetalning sker alltid till samma betalningssätt som användes vid beställning.

Våra recensioner

Varför välja Ouros rullgardiner?

Bloc
1. Mycket för pengarna
Alla Ouros rullgardiner är, i genomsnitt, 50% mer prisvärda än jämförbara produkter från originaltillverkaren.
 
2. Högkvalitativa delar
Varje rullgardin är tillverkad av komponenter av bästa kvalitet och är därför i extremt bra skick. Detta märks på garantivillkoren för våra produkter.

3. Tre års garanti!
Varje rullgardin levereras med tre års garanti, som visar att vi tror på våra produkter och kvaliteten på våra komponenter.
 
4. Väldigt enkel att montera
Ouros Bloc-rullgardiner passar perfekt i de fönster för vilka de designades. Som en följd av detta är installationen enkel och inga specialverktyg krävs. Bloc tillhandahåller inget universalsystem, men en specialanpassad produkt som du kan installera på några minuter.
 
 5. Fantastiska färger, de senaste trenderna
Du kan välja bland ett brett urval av färger, inklusive mörkläggande och genomskinlig. Vi håller kontinuerlig koll på de senaste trenderna så att du alltid hittar just den rätta färgen för din interiör.
 
6. Bra kundservice
Det är extremt viktigt för oss att du är nöjd med dina Bloc-rullgardiner och din shoppingupplevelse. Vi hjälper mer än gärna till med att besvara de frågor du kan tänkas ha före eller efter din beställning.
 
7. Snabb leverans
Du kommer att få dina specialanpassade Bloc-rullgardin inom 9-11 arbetsdagar.
 
8. Ouro tar ansvar för miljön
Ouros rullgardiner är 100% återvinningsbara. Komponenterna kommer från närliggande leverantörer, inte från andra sidan jordklotet. På så sätt reduceras miljöpåverkan så långt det är möjligt.

 


Våra recensioner