Ouro Rullgardiner » Om Ouro

Om Ouro

Ouro Roller Blinds är ensam importör och distributör av Ouros produkter i bl.a. Nederländerna. Du kommer inte att hitta Ouros innovativa, lättinstallerade och energibesparande design någon annanstans än i webbshopen hos www.ourorullgardiner.se.

Varumärket Ouro är skapat, utvecklat, producerat och distribuerat från det ultramoderna högteknologiska laboratoriet på Nordirland. Specialiserade ingenjörer och hängivna tekniker arbetar intensivt för att utveckla de senaste, mest innovativa rullgardiner som finns att tillgå på marknaden, enbart för dig. Deras mål är enkelt: att tillverka smarta, innovativa rullgardiner som alltid fungerar. För att åstadkomma detta använder de fantastiska tyger och hållbara, robusta delar. Ouro Roller Blinds finner en specialanpassad lösning för varje fönster i ditt hem. Stora fönster, små fönster eller takfönster spelar ingen roll, det finns alltid ett system som passar. Gardinerna kan hänga var som helst; i kalla, dragiga rum, där de tillhandahåller bekväm isolering, medan de ger en mörkläggande effekt i soliga sovrum när det krävs. Eftersom alla gardiner är specialanpassade och våra tyger passar alla system, kan du använda samma tyg för varje fönster. Ett takfönster bredvid ett vanligt fönster? Inga problem: tyger och system är identiska.

Ouro vill särskilja sig med specialanpassade produkter i ett omfattande färgsortiment och från en enkel gardin till ett dekorerat system med vackra detaljer och tillbehör, samt allt där emellan. Valet är ditt. Ouro garanterar en högkvalitativ rullgardin, specialanpassad för dig till ett konkurrenskraftigt pris. Det patenterade systemet EasyFit gör installationen enkel. ECO-systemet ger kraftig mörkläggning och isolering. Gardinen kan spara upp till 46% på din elräkning. Den valdes till “Årets energibesparande produkt 2012” av det oberoende väsendet British Blinds and Shutters Association av en anledning. Gardiner, fast bättre.

Våra recensioner

Varför välja Ouros rullgardiner?

Bloc
1. Mycket för pengarna
Alla Ouros rullgardiner är, i genomsnitt, 50% mer prisvärda än jämförbara produkter från originaltillverkaren.
 
2. Högkvalitativa delar
Varje rullgardin är tillverkad av komponenter av bästa kvalitet och är därför i extremt bra skick. Detta märks på garantivillkoren för våra produkter.

3. Tre års garanti!
Varje rullgardin levereras med tre års garanti, som visar att vi tror på våra produkter och kvaliteten på våra komponenter.
 
4. Väldigt enkel att montera
Ouros Bloc-rullgardiner passar perfekt i de fönster för vilka de designades. Som en följd av detta är installationen enkel och inga specialverktyg krävs. Bloc tillhandahåller inget universalsystem, men en specialanpassad produkt som du kan installera på några minuter.
 
 5. Fantastiska färger, de senaste trenderna
Du kan välja bland ett brett urval av färger, inklusive mörkläggande och genomskinlig. Vi håller kontinuerlig koll på de senaste trenderna så att du alltid hittar just den rätta färgen för din interiör.
 
6. Bra kundservice
Det är extremt viktigt för oss att du är nöjd med dina Bloc-rullgardiner och din shoppingupplevelse. Vi hjälper mer än gärna till med att besvara de frågor du kan tänkas ha före eller efter din beställning.
 
7. Snabb leverans
Du kommer att få dina specialanpassade Bloc-rullgardin inom 9-11 arbetsdagar.
 
8. Ouro tar ansvar för miljön
Ouros rullgardiner är 100% återvinningsbara. Komponenterna kommer från närliggande leverantörer, inte från andra sidan jordklotet. På så sätt reduceras miljöpåverkan så långt det är möjligt.

 


Våra recensioner