Ouro Rullgardiner » Om Ouro » Leveranskostnad och leveranstid

Leveranskostnad och leveranstid

Leverans till Sverige

Standardleverans: SEK 90,-
Paket större än 150 cm: SEK 263,35*

*Beställde du en gardin med en storlek för vilken rullen, kassetten eller kantlinjerna är större än 150 cm? Detta hamnar i vår speditörs dyrare kategori. I så fall betalar du en högre leveranskostnad. Detta visas automatiskt i din varukorg.

Specialanpassning

Leveranstiden varierar med produktgrupp och beror på det tyg och de alternativ du väljer. I genomsnitt levereras takfönstergardiner med standardtyger inom några arbetsdagar. Takfönstergardiner i specialtyger kräver lite längre leveranstid. Rullgardiner och specialanpassade takfönstergardiner (utan storlek/typkod) har en uppskattad leveranstid på 11 arbetsdagar.

Leveranstid

Produkt Produktion Leverans Totalt
Takfönstergardin:
- beställd med storlek/typkod
- aluminumram i standardutförande
7 3-4 10-11 arbetsdagar

Takfönstergardin:
- vit eller gräddfärgad ram


Specialanpassad takfönstergardin

9 3-4 12-13 arbetsdagar
Enkel takfönstergardin 4 3-4 7-8 arbetsdagar
Rullgardin i standardutförande (standardfönster) 5 3-4 8-9 arbetsdagar
ECO-rullgardiner (standardfönster) 10 3-4 13-14 arbetsdagar
Teleskophandtag 2 3-4 5-6 arbetsdagar

Beställde du flera produkter? I så fall avgör produkten med den längsta tillverkningstiden när din beställning kommer att skickas.

Våra recensioner

Varför välja Ouros rullgardiner?

Bloc
1. Mycket för pengarna
Alla Ouros rullgardiner är, i genomsnitt, 50% mer prisvärda än jämförbara produkter från originaltillverkaren.
 
2. Högkvalitativa delar
Varje rullgardin är tillverkad av komponenter av bästa kvalitet och är därför i extremt bra skick. Detta märks på garantivillkoren för våra produkter.

3. Tre års garanti!
Varje rullgardin levereras med tre års garanti, som visar att vi tror på våra produkter och kvaliteten på våra komponenter.
 
4. Väldigt enkel att montera
Ouros Bloc-rullgardiner passar perfekt i de fönster för vilka de designades. Som en följd av detta är installationen enkel och inga specialverktyg krävs. Bloc tillhandahåller inget universalsystem, men en specialanpassad produkt som du kan installera på några minuter.
 
 5. Fantastiska färger, de senaste trenderna
Du kan välja bland ett brett urval av färger, inklusive mörkläggande och genomskinlig. Vi håller kontinuerlig koll på de senaste trenderna så att du alltid hittar just den rätta färgen för din interiör.
 
6. Bra kundservice
Det är extremt viktigt för oss att du är nöjd med dina Bloc-rullgardiner och din shoppingupplevelse. Vi hjälper mer än gärna till med att besvara de frågor du kan tänkas ha före eller efter din beställning.
 
7. Snabb leverans
Du kommer att få dina specialanpassade Bloc-rullgardin inom 9-11 arbetsdagar.
 
8. Ouro tar ansvar för miljön
Ouros rullgardiner är 100% återvinningsbara. Komponenterna kommer från närliggande leverantörer, inte från andra sidan jordklotet. På så sätt reduceras miljöpåverkan så långt det är möjligt.

 


Våra recensioner